Superficie Teren pentru Parc Fotovoltaic

Avem diverse terenuri la vanzare sau superficie pentru, in special, dezvoltarea si constructia de parcuri fotovoltaice.

renewable energy in Romania

Energie Regenerabila Romania

Numai conexiunea directa cu Investitorii!

  1. Avem la vanzare direct de la dezvoltatori proiecte de parcuri fotovoltaice si parcuri eoliene care vor fi livrate cu toate autorizatiile conform legislatiei romane, ready-to-build.

Veti negocia direct cu proprietarii proiectelor de parcuri fotovoltaice si parcuri eoliene.

  1. Datorita activitatii noastre in domeniul agricol, unde oferim servicii de consultanta in vanzarea-cumpararea de ferme agricole (suprafete de minim 500 ha), pe toata perioada tranzactiei, avem diverse legaturi cu proprietarii de terenuri. Va putem oferi terenuri pretabile pentru dezvoltarea si constructia de parcuri fotovoltaice (30 HA – 200 HA) conform legislatiei romane si care se afla la o distanta rezonabila de reteaua de inalta tensiune LEA 110 KV, LEA 220 KV sau LEA 400 KV.

Pe langa introducerea ofertei, putem juca un rol de consiliere in facilitarea vizitelor la fata locului si a altor aspecte pregatitoare, precum si asistenta in timpul pregatirilor si negocierilor in vederea semnarii unui acord intre Proprietar si Investitor.

Datorita experientei vaste pe care o avem in negocierea termenilor financiari si juridici ai unei tranzactii, putem oferi si aceste servicii cel putin in faza preliminara a tranzactiei si formarea relatiei Proprietar-Investitor.

Avem doua propuneri de colaborare:

  1. daca aveti echipa in Romania, venim cu terenurile direct de la proprietari, pretul proprietarilor, negociere directa proprietar-investitor iar noi ca consultanti vom consilia ambele parti sa ajunga la un numitor comun; avem o vasta experienta in negocieri, inclusiv in deblocarea negocierilor in cazul in care este vorba de un impas intre parti.

Sau

  1. in cazul in care nu aveti echipa in Romania, firma noastra de dezvoltare a proiectelor energetice se va ocupa de obtinerea tuturor autorizatiilor, ready-to-build.

Clarifica:

  1. sistemul dumneavoastra de lucru cu consultantul din punct de vedere juridic si financiar; astept un draft de contract;
  2. sistemul de lucru cu proprietarul terenului din punct de vedere juridic si financiar; astept un draft de contract;
  3. suprafata de teren, minim – maxim; distanta optima pana la retelele de inalta tensiune sau centralele electrice in functie de dimensiunea LEA 110 KV, LEA 220 KV sau LEA 400 KV.
  • aveti o firma in Romania ?

Pentru orice detalii astept un e-mail de la dumneavoastra.

Ion Tudor – Investments Consultant

“ferme agricole de vanzare”

Vand Ferma Agricola

Mobile: +40 734.845.159

contact@investmentsinromania.eu

www.investmentsinromania.eu

www.vandferma.com

 

superficie teren parc fotovoltaic

teren pentru parc fotovoltaic